Illustration for article titled Sosem találnád ki, mivel jár tejért Kovi, a magyar pornó örök császára

A kilencvenes évek olajozásait felrobbanás nélkül átvészelő Mercedes, kívül-belül sok castingot látott, ízléstelen színű kabrió, esetleg egész hordákat szállítani képes, többszörösen hátrányos helyzetű szövetkárpittal bélelt minibusz? Még csak nem is langyos.

Advertisement

Kovi, a magyar lányok legjobb barátja ugyanis nem biggyeszti a LUXX-01 rendszámot akármire. A Lancia Kappa akár az olasz elegancia csúcsa is lehetett volna 1994-es bevezetésekor, amennyiben nagylelkűen eltekintünk a kortárs Maserati Ghiblitől. Ám a második hely sem rossz, főleg, hogy értékvesztésben a Lancia gond nélkül megelőz bármilyen szigonyos verdát. Épp ezért manapság már két kilóért is érezhetjük a körúti dugóban pont azt, amit Kovi, igaz, a Lancia még a háromliteres V6-tal sem nyújt olyan élvezeteket, mint a BEAST-1 a Kazinczy utcában.

Kovi különleges rendszámán kívül változó évjáratú Lyoness-matricákkal igyekezett vonzóbbá tenni autóját, melyekről sajnos bizton állíthatjuk, hogy nem UV-állóak. A sokat látott ex-producer a vállalkozás nagy rajongója, hiszen ezt a munkát is élvezi:

Illustration for article titled Sosem találnád ki, mivel jár tejért Kovi, a magyar pornó örök császára
Advertisement

A fotóért örök hála a szemfüles grofjardanhazy-nak, a vallomás pedig Dzsidzsi érdeme.

Share This Story

Get our newsletter